Strona wygasła! pl.mfirma.eu

Twoja strona nadal znajduje się na serwerze pl.mfirma.eu, ale nie jest widoczna w Internecie dla innych użytkowników. Aby móc w pełni korzystać ze wszystkich funkcji naszego serwisu skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta.

Ok

Opinie ;) DJ PI Paweł Matusiak


Szanowni Państwo zapraszam gorąco do wyrażenia swojej opinii na temat współpracy ze mną podczas imprez na których miałem ogromną przyjemność grać oraz bawić:)

Katarzyna i Bartek Zasielscy
20.11.2010

Dużo moglibyśmy mowić - było rewelacyjnie, a wykonanie utworów na żywo zwaliło gości z nóg. Ten człowiek to jest profesjonalista

Małgorzata i Darek
14.01.2011

Dziękujemy za wspaniałą imprezę, połowa rodziny już pobrała namiary na Pana, jeszcze raz dziękujemy i życzymy sukcesów Małgorzata i Darek Szczecin

Cezary i Olga
28.02.2011

Dziękujemy za muzykę, współczujemy za trud włożony w rozbawienie gości, ale gratulujemy sukcesu, gdyby nie Pana zabawy pewnie nikt by się nie bawił, gorąco polecamy.

Agnieszka i Marek 04.06.2011
19.07.2011

Panie Pawle to było chyba przeznaczenie, ze udalo nam się wtedy spotkać, to co zrobił Pan z naszymi goscmi bylo niesamowite przez tydzień po weselu rodzina dzwonila do mnie po namiary na Pana wiec jak sadze jeszcze nie raz sie zobaczymy, Dziękujemy za super wesele.

Jarek i Agata
10.10.2011

REWELACJA !!! Goście zachwyceni , pan Paweł ich oczarował!! Prawdziwy profesjonalista. Nigdy nikogo innego nie polecimy , żadna orkiestra nie zrobi tego czego dokonał pan Paweł ! Co tu pisać ... DZIĘKUJEMY !!!

Alicja i Karol Wawrzyniak - wesele 12.05.2012
15.05.2012

Panie Pawle, bardzo bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę! Było po prostu idealnie - goście są zachwyceni, wszyscy świetnie się bawili, tańce trwały do samego rana, do tego jeszcze te konkursy - mało ze śmiechu nie popękaliśmy! Z każdej strony słyszymy, że mieliśmy genialnego dj-a, profesjonalnego i z ciekawymi pomysłami. Pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnych imprezach, bo na pewno skorzystamy jeszcze z Pana usług! Polecamy serdecznie!

Monika z Chocmirowa- urodziny 19.05.2012
22.06.2012

Naprawde super dj. Wie jak rozkrecic impreze a poza tym profesjonalny!!! Polecam dalej!!! Dziekuje i pozdrawiam

Świadkowa
23.06.2012

Wesele rewelacyjne , poprawiny .... nic dodać nic ująć. Paweł jest świetny, potrafi rozkręcić ludzi na imprezie. Totalny profesjonalizm. Widać ,że robi to co kocha. Dziękujemy i do zobaczenia :)

Agnieszka i Nikola ;)
26.06.2012

W dniu 25-06-2012 Pan Paweł zagrał u nas w szkole na balu szóstych klas. Emocje niesamowite. Razem z moją koleżanką Nikolą stwierdziłyśmy, że to najlepsza zabawa na której byłyśmy. Bardzo dziękujemy Panie Pawle. Pozdrawiamy Agnieszka i Nikola :)

Monika-Wesele u Kasi i Huberta(23.06.2012)
28.06.2012

Wesele niesamowite oraz poprawiny.Świetnie poprostu cudownie Paweł grał,przy takiej muzyce mozna sie bawic dziennie a i tak by bylo malo.Dziekuje za dobra zabawe.Pozdrawiam.Oraz polecam bo swietny z niego dj.

Mateusz i Magda
17.07.2012

Wesele i poprawiny poprowadzone wyśmienicie. Dziekujemy jeszcze raz Panie Pawle za niezapomniane chwile i super zabawę.

Olga i Marcin
19.07.2012

Braliśmy ślub 8.06 wesele z oprawą o jakiej mogliśmy pomarzyć, konkursy goście wspominają do dziś, ubaw po pachy (nawet nie wiedzieliśmy że mamy w rodzinie wśród Panów takich tancerzy hahaha). Oprawa muzyczna kapitalna. Jednym słowem mówisz i masz. POPRAWINY mega mega świetnie oprawione muzycznie POLECAMY... dużo fajnych pomysłów wartych realizacji... mamy nadzieję że jeszcze kiedyś się spotkamy...

Marta i Artur
29.08.2012

Wielkie dzięki za wspaniałe poprowadzenie wesela. Oprawa muzyczna i konkursy jak najbardziej udane :) Polecamy wszystkim którzy chcą razem z Pawłem współpracować. :) (Jesteśmy bardzo zadowoleni, że trafiliśmy na Ciebie:))Ciszymy się, że ostatnio mogliśmy bawić się razem na poprawinach u kuzynki i również nam się podobało :) Pozdrawiamy i polecamy :)

Marcelina i Paweł
07.09.2012

Poprawiny? Tylko z Pawłem! Znakomitaaaa zabawa - i świetny repertuar! Polecamy każdemu - nie zawiedziecie się!

Emilia i Michał
23.09.2012

Dziękujemy w imieniu naszym i gości za "Najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byliśmy!" - bo takie opinie padły z wielu ust :) Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś spotkamy się na podobnej imprezie i że będzie ona choć w połowie tak udana :) Pozdrawiamy gorąco!

Magda&Michał 22.09.2012
30.09.2012

jak najbardziej polecamy!:-) nasze wesele trwalo ponad 15 godzin, wszyscy bawili sie znakomicie i mamy ochote na powtorke. pozdrawiamy M&M

Marysia&Marcin 29.09.2012
01.10.2012

Nic dodać nic ująć... Jesteś po prostu kozak:D

Alicja i Sebastian 13.10.2012
18.10.2012
Panie Pawle bardzo dziękujemy za poprowadzenie wspaniałej zabawy :) wesele było bardzo udane, my jesteśmy bardzo zadowoleni z Pana pracy, a goście również tak jak my świetnie się bawili. W każdym momencie wesela potrafił Pan rozkręcić zabawę i zachęcić gości w jej uczestnictwie. Całe wesele było poprowadzone profesjonalnie z bardzo ważną "nutką" humoru. Gorąco polecamy :) i mamy nadzieję że jeszcze kiedyś się spotkamy na innej imprezie... Pozdrawiamy serdecznie A&S :)
Marta & Kamil 20.10.2012
10.11.2012
Paweł jesteś WIELKI :) wesele i poprawiny przeszły nasze najśmielsze oczekiwania :D Wielkie dzięki :) Pozdrawiamy gorąco:)
Karolina i Paweł 10.11.2012
20.11.2012
Dziekujemy za swietną zabawę, wszyscy goście jak i my, wystawiamy wzorową ocenę za całokształt !! Pozdrawiamy :)
Ewelina i Szymon 25.12.2012
06.01.2013
Dziękujemy za wspaniałe wesele. Nie sadziliśmy że mamy tak roztańczone rodziny :) ale to Twoja zasługa :) Świetnie poprowadziłeś nasze wesele ( nawet nie wyobrażaliśmy sobie, że może być tak fajnie ) Dziękujemy za całą oprawę tak pięknego dla nas wydarzenia.
Sylwia i Michał 06.04.2013
15.04.2013
Dziękujemy bardzo za zorganizowanie wspaniałej zabawy na naszym weselu. Wszyscy goście, jak i również my byli zachwyceni. Pełen profesjonalizm i świetne wyczucie. Nawet ci, którzy uparcie twierdzili, że nie potrafią tańczyć odnaleźli w sobie mistrzów parkietu ;-) Pozdrawiamy ;-)
Milena i Andrzej 31.05.2013
05.06.2013
Podziękować to za mało!!! Jesteśmy wręcz zachwyceni w jaki sposób Paweł poprowadził nasze wesele. Goście byli także pod wrażeniem. Nikogo nie trzeba było wyciągać na parkiet. Gościom nogi same rwały się do tańca :) Pokaz laserów gorąco wszystkim polecamy! Podsumowując - dobry, lepszy, najlepszy i Paweł !
Lila i Marcin 01.06.2013
13.06.2013
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą i niezapomnianą zarówno dla nas, jak i dla gości zabawę! Świetne wyczucie muzyki, zabawy weselne trafione w dziesiątkę na pewno będziemy wspominać przez lata :] Wybawiliśmy się jak nigdy w życiu! Pokaz laserów zachwycił wszystkich bez wyjątków, a pomysł z lampionami stworzył przepiękne widowisko! Dzięki Tobie nasze wesele było wyjątkowe i takie, jakim je sobie wymarzyliśmy. Wielkie dzięki!
Iza i Marcin 21.06.2013 - Bydgoszcz
25.06.2013
Dziękujemy ślicznie za wspaniałą oprawę muzyczną oraz rewelacyjne konkursy, które goście nadal wspominają z uśmiechem na twarzy :) Zarazem przepraszamy za trud, jaki musiał Pan włożyć w rozbawienie gości, ale jesteśmy pełni podziwu sukcesu, gdyby nie Pana poczucie humoru i głowa pełna pomysłów to pewnie goście przyrośliby do krzeseł. PS: pokaz laserów był dla nas i dla naszych gości bardzo miłą niespodzianką- nie spodziewaliśmy się tak pięknego efektu :) :) :) Wielkie dzięki i mamy nadzieję, że do zobaczenia.
Magda i Wiesiek - wesele 14.09.2013
15.12.2013
Paweł, jeszcze raz wielkie dzięki za rewelacyjną imprezę. Wszyscy byliśmy pod wrażeniem Twojego profesjonalizmu, a goście dopytywali się, gdzie Ciebie znaleźliśmy:) Fantastycznie potrafisz rozkręcić nawet najbardziej opornych i unikających zabawy ludzi. Twoja pomysłowość i poczucie humoru były ważnymi elementami naszego wesela, a pokaz laserów to niezapomniane przeżycie. Dziękuję
Piotr i Justyna Strzałek wesele - 10.05.2014
14.05.2014
Paweł dziękujemy Ci z całego serca za wspaniałą zabawę :) wszyscy goście jak i zarówno my jesteśmy zachwyceni Twoim pełnym profesjonalizmem :) już rozdajemy Twoje namiary :) Wybawiliśmy się jak nigdy w życiu :) Jeszcze raz bardzo dziękujemy :) Jesteś najlepszym DJ-em pod słońcem :)))))
Natalia - wesele 23.11.2013
24.05.2014
Powiem szczerze i nieskromnie - to było najlepsze wesele na jakim miałam okazję się bawić i w dodatku moje:) I nie jestem osamotniona w tej opinii. Każdy z gości, z którymi rozmawiałam był po prostu oczarowany atmosferą, która panowała w trakcie zabawy. Nie było zabaw, które byłyby niekulturalne, bądź z podtekstem - a było to dla mnie bardzo ważne. Wszystko eleganckie, ale z nutką szaleństwa :) Paweł dysponuje profesjonalnym sprzętem i jakość muzyki jest na bardzo wysokim poziomie.
Izabela i Krzysztof Błach
09.06.2014
Pawle dziękujemy Ci za cudowną zabawę.... dzięki Tobie to był naprawdę najwspanialszy dzięń naszego nowego- wspólneo życia..... my zarówno tak jak nasi goście jesteśmy oczarowani i zachwyceni Twoim profesjonalizmem oraz tym w jaki sposób potrafisz rozkręcić nawet tych unikających zabawy ludzi.... nie wiemy jak wyrazić naszą wdzięczność....dlatego z całego serca dziękujemy za te dwa dni pełne najwspanialszych przeżyć.... P.S. oczywiście twoje namiary od nas wyszły w daleki świat :) DZIĘKUJEMY!
Anita i Łukasz
24.06.2014
Co tu dużo pisać... Gdybyśmy wyprawiali drugi raz wesele to bez wahania wybralibyśmy Pawła. Pełen profesjonalizm z jego strony, super wyczucie oraz podejście do gości, świetnie dogadywał się z naszym fotografem i obsługą sali. Z czystym sumieniem polecamy Pawła jako DJ na wesele. Wielkie dzięki!!! Nasze wesele odbyło się 21/06/2014
Ania i Michał - wesele 28.06.2014
02.08.2014
Co tu dużo pisać - zrobiłeś kawał dobrej roboty! Goście zachwyceni, zadowoleni, wytańczeni, rozbawieni i przede wszystkim zaskoczeni że zabawa z dj może być o niebo lepsza niż z tradycyjną orkiestrą. Jesteśmy szczęśliwi, że trafiliśmy pod Twoje skrzydła :) Dziękujemy za cuuudną oprawę naszego wesela!!! Gorąco Ciebie polecamy, namiary rozdajemy i życzymy wszystkiego dobrego.!!! Pozdrawiamy!!! :)
Sara Romanowska -31.05.2014
04.08.2014
Gdzie wy go znaleźliscie? To pytanie słyszeliśmy z kilkadziesiąt razy:)) Po prostu rewelacja !! Lepszego Dj nie ma!!! Pokaz laserów powalił na kolana:D nasze wesele przeszło najśmielsze oczekiwania a to dzięki Tobie!!!! Chcielismy jeszcze raz podziękowac ps.napewno zobaczmy się jeszcze bo znajomi mówią ze jak wesele to tylko z Dj Pi !!!!!!DZIĘKUJEMY
Karolina i Radosław 04.07.2014
09.08.2014
Dj π wyśmienicie poprowadził nasze przyjęcie weselne od pierwszej do ostatniej minuty! Wszyscy goście bez względu na wiek, jak i my bawiliśmy się rewelacyjnie. Lata doświadczenia w branży Pawła było widać. Przed imprezą, tj. na etapie uzgodnień co do repertuaru i zabaw weselnych szybki kontakt mailowy i telefoniczny, do tego trafne rady. Cena za usługę więcej niż przyzwoita. Pełny profesjonalizm :) Dziękujemy!
Karolina i Łukasz
30.09.2014
Lekko spózźnione, ale bardzo szczere gorace podziękowania za poprowadzenie naszego wesela 2.maja 2014. Paweł jest nie do pobicia! Muzyka odpowiednia dla każdego, świetnie przyjmuje sugestie , prowadzenie i dowcip pierwsza klasa! Lepiej być nie mogło. Dziękujemy :)
Agnieszka i Jarek - wesele 8.11.2014 Szczecin
06.01.2015
Wybór Pawła na DJ prowadzącego nasze wesele okazało się strzałem w dziesiątkę! DJ π to profesjonalista, jakich mało. Wie jak i kiedy zagrać, umie obserwować gości i dostosowywać na bieżąco muzykę i scenariusz do warunków imprezy oraz pokierować zabawą w taki sposób, aby każdemu z weselników chciało się pojawić na parkiecie. Między innymi dzięki niemu mamy teraz same przyjemne wspomnienia i stos zdjęć dokumentujących fantastyczną imprezę weselną. Paweł - dziękujemy serdecznie!!!
Anna i Norbert- wesele 27.12.2014 Gdynia
06.03.2015
Mieliśmy problem ze znalezieniem dobrego Dj,został polecony i okazało się że lepszego Dj nie mogliśmy sobie wymarzyć. Wie jak zabawić gości tak aby nie siedzieli za długo przy stołach a pokaz laserów jaki nam zafundował okazał się idealny. Polecam każdemu. Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną
Ula & Jarek
06.06.2015

Dziękujemy za niesamowitą imprezę! Nasi goście nie mogli się nachwalić, kilku nawet wzięło namiary . Wielkie dzięki za elastyczność w doborze repertuaru, efekty świetlne, za cudowną prezentację, którą wielu z nas zapamięta do końca życia, a przede wszystkim za rozkręcenie największych sztywniaków! Pozdrawiamy Ula i Jarosław Wołk

Ania i Marcin - wesele Inowrocław
02.08.2015
Paweł dziękujemy za piękne wesele . Nasi goście byli zadowoleni i My oczywiście też :) Dzięki Tobie Nasz Wielki Dzień ......był przepiękny :) Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia na naszej ......rocznicy :)
Marta i Adrian, 06-06-2015
03.09.2015

Z czystym sumieniem polecamy pana Pawła. Nasi goście byli zachwyceni poczuciem humoru prowadzącego, muzyka odpowiadała każdemu (co jest dużym osiągnięciem), konkursy i animacje przeprowadzane były genialnie. Zarówno my, jak i nasi goście, byliśmy zachwyceni. Wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy, a nawet ciut lepiej ;) Dziękujemy i polecamy

Kinga i Karol 18.09.2015
19.09.2015
Baaardzo dziękujemy za wspaniałe wesele. Pomimo naprawdę małej liczby gości, DJ rozkręcił imprezę . Rynek opraw muzycznych jest naprawdę bardzo wielki i szczerze powiedziawszy, nie spodziewaliśmy się AŻ TAKIEGO profesjonalizmu i wyczucia z Pana strony, za co bardzo dziękujemy. Profesjonalizm sam w sobie. Wraz z gośćmi jesteśmy zachwyceni "radiowym głosem" i poczuciem humoru Pana Pawła. Nie ukrywam, rozbawiał mnie do łez. Jest genialny. Polecamy serdecznie! :):):)
Marta i Grzegorz 26.09.2015
02.10.2015
Ukłony, ukłony i jeszcze raz ukłony w Twoją stronę Pawle. Rozkręciłeś imprezę , pomimo tego, że gości nie było zbyt wielu... Pełen profesjonalizm, głowa pełna pomysłów, ciągły uśmiech na twarzy :) to jest to, o co w tym wszystkim na prawdę chodzi. Goście, którzy przybyli z Polski od gór aż po Pomorze do dziś miło Cię wspominają ... Polecamy z całego serca... i mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś pobawimy się w Twoim towarzystwie :)
Martyna i Julian, 5.09.2015
15.11.2015
Wybór DJ na nasze wesele był strzałem w dziesiątkę! Paweł jest świetnym wodzirejem. Muzyka była tak dobrana, że goście w każdym wieku się wybawili. Konkursy rozbawiły każdego. Polecamy serdecznie! :)
Magda i Mateusz 24.10.2015
21.11.2015
Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczna, rozkręcenie imprezy i duuuuużo pozytywnej energii, która udzielała się zarówno nam jak i naszym gościom :)) Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku!Paweł wziął do serca nasze propozycje i zadbał o każdy szczegół :) Podejście w pełni profesjonalne i życzliwe! DZIĘKUJEMY !!! :)
Dorota i Tomek 23.01.2016
24.01.2016
Cześć wszystkim, którzy zaglądają na stronę najlepszego na świecie człowieka, który sprawia, że każda imprezka staje się MEGA IMPREZĄ . Wiem, że jest dość późno i dopiero co wróciłam z mojego wesela, które trwało za krótko jak dla mnie, ale lecę pomimo bólu nóg, które przetańczyły dwa dni i nie mogę się powstrzymać od dodania WIELKIE DZIĘKI PAWLE. sprawiłeś, że zabawa zostanie na długo w naszej pamięci. Dziękuję za piękny pokaz laserów, za animacje dla moich najmniejszych gości!
Kamila Borzestowwska
28.01.2016
Hej. Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich tych którzy planują jakakolwiek imprezę do skorzystania z usług naszego najlepszego DJ PI na Pomorzu, ba w Polsce Korzystaliśmy z jego usług już kilkakrotnie i to nie tylko z oprawy muzycznej ale również z POKAZÓW LASEROWYCH . Pełen profesjonalizm na 100%. Przed nami na pewno jeszcze nie jedna impreza z udziałem Pawła i jego umiejętności. Naprawdę gorąco polecam. Pozdrawiam i zapraszam.
Magda i Mirek
12.05.2016
Rewelacja!!!! Polecamy!!!!! Nie raz jeszcze skorzystamy!!! :-)
Adam
02.06.2016
Powiedziec że jest to DJ wysokiej półki to zdecydowanie za mało. Świetny wodzirej? Za mało. Szoł men? Za mało!!!!! To co zrobił na naszym weselu przebija każdą "orkiestre" mieliśmy niewielkie wesele, 45 osób, ale parkiet ciągle pełny. Rodzina nie wiedziała co to DJ i spodziewała sie najgorszego. Wtedy do akcji wkroczył mistrz miksera, Paweł. Polecam na 100%, zabawa i profesjonalizm gwarantowane. PI nawet umarlaka rozrusza :D
Ania&Ariel 25.06.2016
04.07.2016
Chcielibyśmy serdecznie podziękować najlepszemu Dj-owi na świecie. My i nasi goście do dziś nie możemy wyjść z podziwu, ze DJ przebił wszystkie orkiestry i nie moglibyśmy sobie wymarzyc lepszej imprezy. Pozdrawiamy i mamy nadzieje, ze jeszcze się zobaczymy!!!
Karolina i Kuba
12.08.2016
Wesele mieliśmy 23 lipca. My i goście jesteśmy bardzo zadowoleni z całego wesela i poprawin. Nawet obsługa wesela pytała skąd mamy takiego DJ. Konkursy przeprowadzone były z klasą, bez podtekstów. Muzyka to strzał w 10! Mogli się pobawić i ci starsi i młodsi. Polecamy serdecznie każdemu, kto organizuje jakąś imprezę. Na poprawinach goście bawili się na parkiecie zamiast siedzieć przy stołach i zostali do samego końca, co wprawiło nas w świetny humor! Teraz mamy cudowne wspomnienia! Dziękujemy!
Iza - zajazd Ren Iwiczno 26.08.2016
29.08.2016
Poznaliśmy się 4 lata temu na małym weselu na Kaszubach i został w naszej głowie:)Paweł !!!na dzień dobry widać, że kochasz to co robisz. To co wyczyniales na naszym, piątkowym weselu pozostanie na bardzo dlugo, w mojej i gosci pamieci. Bylo za***biscie. Muzyka, konkursy, Twoje świetne poczucie humoru, Mega, Mega, Mega i tak mówi każdy! Nawet ludzie z innej imprezy wbijali do nas:) super Dj a przede wszystkim świetny Człowiek!!! Dzisiejszy komentarz managera "Dj to był PETARDA" P.S.wyśle fotki
Zbyszek
07.12.2016
Wspaniały - tak większość gości opisuje Pawła - to było wielkie widowisko z doskonale czującym publiczność DJ - moja żona po raz pierwszy była pozytywnie nastawiona do muzyki i otoczenia i to z okazji Jej urodzin Paweł zaprezentował kapitalny koncert. Doskonale i bardzo szybko łapał nastroje i do nich prezentował muzykę. No i oczywiście świetny "sznaps baryton" - kolejna impreza z Pawłem zaje fajna. Gołczewo 2016r październik
Kasia Adrian
01.02.2017
Dziekujemy serdecznie za wspaniale poprowadzone wesele oraz poprawinki ludzie swietnie sie bawili :) Jeszcze raz dziekujemy bardzo i polecamy na przyszlosc!!! P.s Widzimy sie we wrześniu na nastepnej imprezce :)

Dodaj wpis:

Autor
Treść wiadomości