DjPi Najlepszy DJ na Pomorzu
DjPi Najlepszy DJ na Pomorzu

Opinie

Moi Drodzy, jest to miejsce, w którym każdy z Was może napisać swoje odczucia jakich doświadczył na imprezie z moim udziałem. Za każdy wpis serdecznie Wam dziękuję 🙂

Komentarze

Sara Romanowska -31.05.2014 dnia 4 sierpnia 2014 Odpowiedz

Gdzie wy go znaleźliście? To pytanie słyszeliśmy z kilkadziesiąt razy:)) Po prostu rewelacja !! Lepszego Dj nie ma!!! Pokaz laserów powalił na kolana:D nasze wesele przeszło najśmielsze oczekiwania a to dzięki Tobie!!!! Chcieliśmy jeszcze raz podziękować ps.na pewno zobaczmy się jeszcze bo znajomi mówią ze jak wesele to tylko z Dj Pi !!!!!!DZIĘKUJEMY

Karolina i Radosław 04.07.2014 dnia 9 sierpnia 2014 Odpowiedz

Dj π wyśmienicie poprowadził nasze przyjęcie weselne od pierwszej do ostatniej minuty! Wszyscy goście bez względu na wiek, jak i my bawiliśmy się rewelacyjnie. Lata doświadczenia w branży Pawła było widać. Przed imprezą, tj. na etapie uzgodnień co do repertuaru i zabaw weselnych szybki kontakt mailowy i telefoniczny, do tego trafne rady. Cena za usługę więcej niż przyzwoita. Pełny profesjonalizm 🙂 Dziękujemy!

Agnieszka i Jarek - wesele 8.11.2014 Szczecin dnia 6 stycznia 2015 Odpowiedz

Wybór Pawła na DJ prowadzącego nasze wesele okazało się strzałem w dziesiątkę! DJ π to profesjonalista, jakich mało. Wie jak i kiedy zagrać, umie obserwować gości i dostosowywać na bieżąco muzykę i scenariusz do warunków imprezy oraz pokierować zabawą w taki sposób, aby każdemu z weselników chciało się pojawić na parkiecie. Między innymi dzięki niemu mamy teraz same przyjemne wspomnienia i stos zdjęć dokumentujących fantastyczną imprezę weselną. Paweł – dziękujemy serdecznie!!!

Marta i Adrian, 06-06-2015 dnia 3 września 2015 Odpowiedz

Z czystym sumieniem polecamy pana Pawła. Nasi goście byli zachwyceni poczuciem humoru prowadzącego, muzyka odpowiadała każdemu (co jest dużym osiągnięciem), konkursy i animacje przeprowadzane były genialnie. Zarówno my, jak i nasi goście, byliśmy zachwyceni. Wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy, a nawet ciut lepiej 😉 Dziękujemy i polecamy

Kinga i Karol 18.09.2015 dnia 19 września 2015 Odpowiedz

Baaardzo dziękujemy za wspaniałe wesele. Pomimo naprawdę małej liczby gości, DJ rozkręcił imprezę . Rynek opraw muzycznych jest naprawdę bardzo wielki i szczerze powiedziawszy, nie spodziewaliśmy się AŻ TAKIEGO profesjonalizmu i wyczucia z Pana strony, za co bardzo dziękujemy. Profesjonalizm sam w sobie. Wraz z gośćmi jesteśmy zachwyceni „radiowym głosem” i poczuciem humoru Pana Pawła. Nie ukrywam, rozbawiał mnie do łez. Jest genialny. Polecamy serdecznie! :):):)

Marta i Grzegorz 26.09.2015 dnia 2 października 2015 Odpowiedz

Ukłony, ukłony i jeszcze raz ukłony w Twoją stronę Pawle. Rozkręciłeś imprezę , pomimo tego, że gości nie było zbyt wielu… Pełen profesjonalizm, głowa pełna pomysłów, ciągły uśmiech na twarzy 🙂 to jest to, o co w tym wszystkim na prawdę chodzi. Goście, którzy przybyli z Polski od gór aż po Pomorze do dziś miło Cię wspominają … Polecamy z całego serca… i mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś pobawimy się w Twoim towarzystwie 🙂

Magda i Mateusz 24.10.2015 dnia 21 listopada 2015 Odpowiedz

Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczna, rozkręcenie imprezy i duuuuużo pozytywnej energii, która udzielała się zarówno nam jak i naszym gościom :)) Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku!Paweł wziął do serca nasze propozycje i zadbał o każdy szczegół 🙂 Podejście w pełni profesjonalne i życzliwe! DZIĘKUJEMY !!! 🙂

Dorota i Tomek 23.01.2016 dnia 25 stycznia 2016 Odpowiedz

Cześć wszystkim, którzy zaglądają na stronę najlepszego na świecie człowieka, który sprawia, że każda imprezka staje się MEGA IMPREZĄ . Wiem, że jest dość późno i dopiero co wróciłam z mojego wesela, które trwało za krótko jak dla mnie, ale lecę pomimo bólu nóg, które przetańczyły dwa dni i nie mogę się powstrzymać od dodania WIELKIE DZIĘKI PAWLE. sprawiłeś, że zabawa zostanie na długo w naszej pamięci. Dziękuję za piękny pokaz laserów, za animacje dla moich najmniejszych gości!

Kamila Borzestowska dnia 28 stycznia 2016 Odpowiedz

Hej. Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich tych którzy planują jakakolwiek imprezę do skorzystania z usług naszego najlepszego DJ PI na Pomorzu, ba w Polsce Korzystaliśmy z jego usług już kilkakrotnie i to nie tylko z oprawy muzycznej ale również z POKAZÓW LASEROWYCH . Pełen profesjonalizm na 100%. Przed nami na pewno jeszcze nie jedna impreza z udziałem Pawła i jego umiejętności. Naprawdę gorąco polecam. Pozdrawiam i zapraszam.

Adam dnia 2 czerwca 2016 Odpowiedz

Powiedziec że jest to DJ wysokiej półki to zdecydowanie za mało. Świetny wodzirej? Za mało. Szoł men? Za mało!!!!! To co zrobił na naszym weselu przebija każdą „orkiestrę” mieliśmy niewielkie wesele, 45 osób, ale parkiet ciągle pełny. Rodzina nie wiedziała co to DJ i spodziewała się najgorszego. Wtedy do akcji wkroczył mistrz miksera, Paweł. Polecam na 100%, zabawa i profesjonalizm gwarantowane. PI nawet umarlaka rozrusza 😀

Ania & Ariel 25.06.2016 dnia 4 lipca 2016 Odpowiedz

Chcielibyśmy serdecznie podziękować najlepszemu Dj-owi na świecie. My i nasi goście do dziś nie możemy wyjść z podziwu, ze DJ przebił wszystkie orkiestry i nie moglibyśmy sobie wymarzyc lepszej imprezy. Pozdrawiamy i mamy nadzieje, ze jeszcze się zobaczymy!!!

Karolina i Kuba dnia 12 sierpnia 2016 Odpowiedz

Wesele mieliśmy 23 lipca 2016. My i goście jesteśmy bardzo zadowoleni z całego wesela i poprawin. Nawet obsługa wesela pytała skąd mamy takiego DJ. Konkursy przeprowadzone były z klasą, bez podtekstów. Muzyka to strzał w 10! Mogli się pobawić i ci starsi i młodsi. Polecamy serdecznie każdemu, kto organizuje jakąś imprezę. Na poprawinach goście bawili się na parkiecie zamiast siedzieć przy stołach i zostali do samego końca, co wprawiło nas w świetny humor! Teraz mamy cudowne wspomnienia! Dziękujemy!

Iza - zajazd Ren Iwiczno 26.08.2016 dnia 29 sierpnia 2016 Odpowiedz

Iza – Wesele 26.08.2016
Poznaliśmy się 4 lata temu na małym weselu na Kaszubach i został w naszej głowie:)Paweł !!!na dzień dobry widać, że kochasz to co robisz. To co wyczyniales na naszym, piątkowym weselu pozostanie na bardzo dlugo, w mojej i gosci pamieci. Bylo za***biscie. Muzyka, konkursy, Twoje świetne poczucie humoru, Mega, Mega, Mega i tak mówi każdy! Nawet ludzie z innej imprezy wbijali do nas:) super Dj a przede wszystkim świetny Człowiek!!! Dzisiejszy komentarz managera „Dj to był PETARDA” P.S.wyśle fotki

Zbyszek dnia 7 grudnia 2016 Odpowiedz

Wspaniały – tak większość gości opisuje Pawła – to było wielkie widowisko z doskonale czującym publiczność DJ – moja żona po raz pierwszy była pozytywnie nastawiona do muzyki i otoczenia i to z okazji Jej urodzin Paweł zaprezentował kapitalny koncert. Doskonale i bardzo szybko łapał nastroje i do nich prezentował muzykę. No i oczywiście świetny „sznaps baryton” – kolejna impreza z Pawłem zaje fajna. Gołczewo 2016r październik

Kasia Adrian dnia 2 stycznia 2017 Odpowiedz

Dziekujemy serdecznie za wspaniale poprowadzone wesele oraz poprawinki ludzie swietnie sie bawili 🙂 Jeszcze raz dziekujemy bardzo i polecamy na przyszlosc!!! P.s Widzimy sie we wrześniu na nastepnej imprezce 🙂

Paulina Kowalczyk dnia 29 stycznia 2017 Odpowiedz

Przypomniało mi się po prawie trzech latach żeby opublikować recenzję 😉 Kiedy poinformowałam rodzinę ze na naszym weselu będzie DJ a nie podpita orkiestra robiąca sobie przerwy co 15 minut, wszyscy kręcili nosem. W końcu sama zaczęłam wątpić, Czy dobrze robię. Całe szczęście nie zrezygnowaliśmy z pomysłu wyboru Pawła bo jak się okazało- było idealnie. Kontakt przed weselem wzorowy, miliard podpowiedzi ze strony Pawla co i jak ugryzc. Cała zabawa na medal. Mega konkursy a przede wszystkim na poziomie. Do tej pory gdy wspominam ślub to mysle o Pawle 😉 to jest serio solidny uczciwy błyskotliwy zabawny facet z klasa. Profesjonalista

Monika Roman dnia 23 kwietnia 2017 Odpowiedz

Paweł zagrał ostatnio na weselu mojego brata, a w sierpniu 2015 również na moim! Nie miałam okazji dodać jeszcze swojej opinii, jednak po ostatniej świetnej imprezie nie zamierzam odkładać tego w czasie! Paweł ma świetne wyczucie jaką muzykę puszczać, zawsze znajdzie się coś dobrego dla młodszego i starszego 🙂 Goście Go uwielbiają, wie jak nadać imprezce niepowtarzalny klimat! Na moim weselu skorzystaliśmy z pokazu laserów i efekt oczarował nie tylko mnie i męża, ale również wszystkich uczestników zabawy. Z Pawłem widzimy się znowu już w sierpniu!! Jest to trzecie wesele, które Paweł poprowadzi dla naszej rodzinki, co pokazuje jak godny jest polecenia! 🙂 Dzięki wielkie!

Paulina Megger-Kawczyńska dnia 31 lipca 2017 Odpowiedz

5 gwiazdek to bardzo mało. 2 tygodnie temu Paweł grał i prowadził nasze wesele. Chciałabym rozwiać wątpliwości tych, którzy tak jak ja do niedawna, zastanawiają się czy lepszym wyborem jest Dj czy orkiestra. Byłam na na wielu weselach, może nieskromnie to zabrzmi, ale nasze było wyjątkowe, niezapomniane i przede wszystkim wypełnione taką ENERGIĄ, którą rzadko się widuje!!! Paweł, dziękujemy Ci z całego serca za Twój mega entuzjazm, niepowtarzalność, charyzmę i przede wszystkim to COŚ, co nie pozwala gościom schodzić z parkietu przez całą noc! Pozdrawiamy gorąco! Paulina i Sebastian

DjPi Najlepszy DJ na Pomorzu

Skontaktuj się ze mną